Oppussing på hjernen

Hei og godt nytt år!

I fjor i februar/mars malte jeg soverommet vårt. Og jeg ble ikke fornøyd i det hele tatt! Jeg sa jeg skulle dele bilder her når jeg ble ferdig, men jeg ble ikke fornøyd med fargen i det hele tatt så det ble ingen bilder :’D

Men! Jeg fikk nok av den gamle fargen så jeg malte på nytt i starten av desember og jeg ble så fornøyd! Hovedgrunnen til at jeg ikke ble fornøyd sist var fordi at når jeg valgte farge valgte jeg ut i fra en influensers farge på soverommet, som det selvfølgelig var brukt filter på. Jeg søkte opp fargen hos jotun og syns den var litt ulik, men tenkte “what the hell!”. Åååå som jeg angra. Med en gang jeg åpna malingsspannet angra jeg, men jeg håpet at det skulle bli bedre. Det ble det ikke.
Så mitt pro tip, gjør grundig undersøkelser, gå å se på fargen i butikken og spør de som jobber der om tips.

Det gjorde jeg nå når jeg malte. Angrer ikke i det hele tatt. Jeg brukte god tid på å velge farge, og når jeg hadde bestemt meg for farge ventet jeg litt enda litt til før jeg kjøpte den. Bare for å være på den sikre siden.
Jeg er veldig fornøyd med fargen vi har nå! Selv om jeg ikke syns fargen er lik den fargelappen jeg fikk, men den er mørk og lekker og jeg er superfornøyd!

Så slenger med før- og etter bilder her! Den lyse fargen er den gamle, og den mørke er den nye!

Ha en fin dag!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg