Fru uflaks

Heihei!

Sist skrev jeg om at jeg var plaget med feber og derfor ikke hadde begynt på jobb igjen. Feberen har vist seg å være en stayer og jeg tar visst godt vare på den, så den har jeg enda! Haha, er det mulig?!

Ikke nok med det, men fredag 27.03 kjente jeg det “murret” litt i lårene som en advarsel på at “nå er det på tide å strekke ut litt så du ikke får vondt i ryggen”. Så jeg stilte meg opp på gulvet med den høyre fot foran venstre, og presset venstre hofte forsiktig frem. Det røsket tak umiddelbart, og jeg tenkte “nei, se der. Da fikk jeg en ny kink i ryggen. Men det skal vel ordne seg!” Så løfter jeg venstre fot og setter den ned og da stikker det en million nåler opp i ryggen. Og jeg tenker “åååååå nei. Dette er ikke bra!”. Jeg fikk til å lage lunsj til meg og mannen, men etter det kapitulerte jeg. Jeg klarte ikke å sitte eller å stå. Det var helt umulig. Ikke klarte jeg å sitte på do heller, og for de som har fulgt med her lenge vet at det er en big deal, haha!

Det ente med at vi ringte legevakta, fikk komme dit, fikk smertestillende som ikke virket, jeg ble bare ufattelig dårlig av dem. Vi ringte legevakta på nytt på lørdag¨og fikk noen andre piller som heldigvis virket bedre! Men når de begynte å virke så merket jeg at min venstre fot hadde sovnet! :’D Huff altså.
Så jeg ringte legevakta på kvelden, og hadde en telefontime midt på natta og endte opp med å dra dit på søndag også. Og da bar det rett inn på akuttmottaket og senere innleggelse :’D. Så det ble to dager der, korona-test(som var negativ og fryktelig vond og ta, syns jeg da) og MR der svaret prolaps! Som trykker på en nerve!

Se den du!

Ikke alle som får en prolaps av å prøve å forebygge ryggvondt!

Så nå halter jeg rundt og drar meg opp trapper! Det er litt av et syn skal jeg si dere! Ikke bare det, men jeg må ha hjelp til å kle på meg sko! :DDD Men det er egentlig ganske digg! Haha!

Så jeg har rett og slett døpt meg om til fru uflaks for tiden!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg