Vinterlyset er tilbake!

Hei og hopp!

ENDELIG var det en kveld med opphold OG nordlys! Det er jo ingen hemmelighet at jeg er veldig glad i, og fascinert av nordlyset og det har vært en vinter hvor været har vært for dårlig til at jeg har kunnet sett nordlyset. Det har vært overskyet og storm og nedbør store deler av vinteren, og når det endelig har vært klarvær har nordlyset uteblitt! Men, i kveld ble det full klaff!

Jeg gikk ut på balkongen for å sjekke om nordlys-appen hadde rett ang. forholdene, og jaggu meg! Det hadde den!

Jeg heiv på meg klærne og gikk ut. Der ble jeg stående ganske lenge, fordi nordlyset var på sitt sterkeste når jeg kom ut! Det dansa og var kraftig i fargene grønn, lilla og blått! Det var så utrolig vakkert å se på!
Jeg tok ikke opp kameraet fordi jeg tenkte det ville være for mye lysforurensnig til at bildene hadde blitt gode, og at jeg kom til å bruke for lang tid på å få klart både kamera og stativ at innen jeg var klar var nordlyset borte. Men det varte ganske lenge, og jeg hadde nok rukket å knote opp kameraet og fått noen rå bilder. Men, det får bli neste gang.

Nordlyset ble ikke like kraftig igjen, men det var fortsatt nydelig!

Nå er det kveld her i gården! Jeg begynner endelig å bli passe varm igjen etter to timer ute, så nå skal det bli godt å gå og legge seg! God natt! (Jeg ser at bildene har blitt kornete etter at de ble lastet opp her, men jeg lover at de egentlig er mye klarere :’D)

Her kommer en kavalkade av kveldens nordlys!