Bryllupet vårt

Hei!

Tenkte jeg skulle fortelle litt om bryllupet vårt! Og kanskje dele et bilde eller to!

Dagen før vi giftet oss etter å ha pyntet det vi kunne i lokalet dro jeg opp til mamma for å sove der. Jeg ble vartet opp med jacuzzibad, noe godt i glasset, søsterkos og god stemning. Jeg skal innrømme at jeg var passelig nervøs og stressa for alt som skulle gjøres og særlig med tanke på at vi ikke fikk lokalet før samme morgenen som vi skulle gifte oss. Men mannen skulle ta seg av pyntingen på morgenen for jeg hadde ikke rukket å dra å pynte oppi all prepping av hår! For sånt tar tid! Og det var egentlig det beste med å være hos mamma på kvelden, det var at jeg visste jeg ikke kunne gjøre noe mer så jeg fant roen med en gang jeg kom til mamma og stefader’n <3 Jeg avslutta dagen med å få fotmassasje hos mamma!! Utrolig DIGG!

Jeg begynte dagen kl 06.00. Da var det bare å komme seg opp av senga! Jeg sov heldigvis kjempegodt og fikk sovet relativt lenge, så jeg var fornøyd!
Jeg fikk også trødd i meg litt frokost før jeg skulle til frisørsalongen! Jeg var fornøyd med det!
Jeg ble selvfølgelig dårlig etter frokosten, men det ordnet seg med noen do besøk hos frisøren og imodium! Å fikse håret gikk som en lek! Frisøren min hadde stålkontroll! Det eneste som ikke gikk som en lek var at tiaraen min løsnet fra bøyla! :'D Men frisøren min visste råd, og hun ringte mannen hennes og han kom med limpistol! Skulle tro han hadde gjort det der før, for han hadde stålkontroll! Og tiaraen ble bra limt og den holdt hele dagen/kvelden! Og den holder seg fortsatt!

Farfar og mitt søskenbarn(som skulle være brudepike) kom først til frisørlokalet før min forlover kom til lokalet, med alle blomstene. De nydelige blomstene! Jeg er så fornøyd med min bukett! Den ble helt nydelig!
Etterhvert kom også fotografen og tok mange bilder i salongen og hun kjørte tidligere enn oss til ferga, så hun skulle være sikker på å komme med!

Når håret var ferdlig og tiaraen limt var det bare å hoppe i kjolen og komme seg avgårde! Vi hadde jo tross alt ei ferge å rekke, og vi var litt stressa for det! Men vi rakk ferga med god margin! Vi var den siste bilen som stod i kø for å komme på 12.00 ferga, og det var enda god plass på ferga, men vi besluttet å vente på neste ferge, som gikk 12.30, så vi var sikre på at ikke mannen og jeg skulle se hverandre før jeg kom inn i kirka! Litt old fashion må det være lov til å være!

Når jeg kom til kirka var alle gått inn og vi var alle veldig spente! Farfar, søskenbarnet mitt og jeg sto oppstilt og klar i gangen, og når kirkeklokkene begynte å slå, da kom tårene! Men jeg så på farfar og han så på meg og jeg fant roen. Dørene åpnet seg, vi begynte å gå inn og da kom tårene for alvor! Jeg ble så rørt og så glad når jeg så mannen, for han var så innmari flott der han stod ved alteret! <3 Jeg måtte se ned i gulvet for å hente meg inn og ikke begynne å hulkegråte! :'D Jeg klarte det akkurat! (tror jeg! Jeg holder på den teorien!) Når mannen kom ned fra alteret og hentet meg ga jeg farfar en STOR klem!(vi hadde avtalt det på forhånd, men det glemte jeg i all gråtinga så han måtte be om å få det, haha! :'D) Jeg har aldri sett farfar så rørt før, og det var skikkelig fint! <3
Mannen var også rørt! Han gråt flere ganger! Så jeg var fornøyd kan du si! <3

Jeg gråt jevnt og trutt igjennom hele vielsen, og forsåvidt hele dagen! Det var så mange fine taler! Så når vi kom oss på hotellrommet etter at festen var omme hoppet vi rett i badekaret! Og det var deilig det! Deilig å få av seg alt det lånte håret! Å få ut alle klipene! Det var magisk!

Og maten var kjempegod(det må nevnes!)! Og mannen hadde pyntet så fint i lokalet!(med litt hjelp fra to flotte venninner!!!!)

Jeg kunne sikkert ha gjenfortalt hele dagen, men jeg tenker at det blir litt kjedelig for dere!

Men jeg hadde en helt nydelig og vidunderlig dag! Og det hadde mannen óg! <3
Det er en dag jeg kommer til å huske for resten av livet! <3

Takk for at du leste! <3