Home

Hei!

Vi har kommet oss hjem fra bryllupsreise og mannen har begynt på jobb igjen, så nå er hverdagen høvelig tilbake til normalen igjen! Litt kjedelig, men også litt godt!

Endelig begynner det å bli ganske gode temperaturer her oppe i nord! Når vi kom hjem var det bare 10-12 grader, så overgangen fra Maldivene var ganske brutal kan man si! Men nå har vi hatt noen varme dager her, og det er deilig! 😀

Akkurat nå går dagene mine til å sitte kattevakt for mamma og stefaderns pusekatt mens de er på ferie! Koselig!
Men jeg måtte si det i går, en mnd som gift og jeg trengte en “husmorferie” :’D

Men det er deilig å skifte miljø litt! Om så bare 15 min unna hjemme :’D

Ellers har jeg vært mye dårlig siden vi kom hjem, så jeg har ikke fått knipset noen bilder. Men håper å komme meg ut snart å få tatt noen bilder! 😀

Vi høres!

Tause tider

Hei!

Beklager at det har vært så stille fra meg i det siste! Det har rett og slett bare vært fryktelig mye som har skjedd! Mannen og jeg har giftet oss og vi er i skrivende stund på bryllupsreise på Maldivene! Vi koser oss i varmen her nede, og det er innmari deilig med litt miljøforandring og varme, ikke minst!

Tiden før bryllupet har vært ekstremt travel! Og med en form som har vært heller dårlig(på generell basis) så har jeg rett og slett ikke prioritert å blogge.

Og ikke nok med at det var en million ting som skulle ordnes før bryllupet, men jeg fikk en mulighet til å prøve å ta sertifikatet i vinter/vår, så jeg har holdt på med det også. Og jeg hadde oppkjøring 3 dager før bryllupet! Jeg er så god på å legge alt til samme tid! Men det var greit å ha det slik også, fordi jeg hadde ikke så mye bryllupsnærver, men mest oppkjøringsnærver, så jeg anbefaler egentlig å gjøre det slik som meg! Haha!
Men jeg bestod oppkjøringa, og har nå fått sertifikatet til bil! Noe som er helt sykt! Å veldig deilig! I og med at jeg er så mye dårlig som jeg er har jeg nå fått en større frihet til å dra plasser når jeg kan. Jeg slipper å gå langt, vente på buss, evt vente på neste buss fordi jeg ble dårlig osv. Det gjør i det hele og store hverdagen min lettere. Og mannens da. Han slipper å kjør meg overalt. Selv om han er glad i å kjøre bil og ikke har hatt noe i mot det, så kommer han nok til å kjenne på at det blir deilig å slippe.

Men å ta sertifikatet med den formen jeg har/har hatt har vært helt ekstremt tungt! I vinter/vår har jeg vært mye dårlig, og jeg har også vært dårlig på kjøredagene, men jeg har på et vis kommet meg igjennom det! Det gikk en periode i kjøretimer, etterfulgt av mange timer med hvile(og dobesøk) og jeg var veldig usikker på om det i det hele tatt kom til å gå, men jeg har hatt en fantastisk kjørelærer som har lagt til rette for meg slik at jeg klarte å ta “lappen”. Så alle krefter har gått med til bryllupsplanlegging, sertifikatanskaffelse og Glimt. Og ellers har jeg bare måtte ha tatt livet med ro, prøvd å lage meg et lite overskudd av energi og prøvd å få i meg nok mat. Det har vært innmari krevende, men jeg klarte det! Og det er jeg stolt av! Så nå når jeg kommer hjem skal jeg bare ta livet med ro, og håpe at jeg blir bedre i tarmen, eller at det skjer noe nytt på den fronten.

Vi er jo på Maldivene nå, og noen vil kanskje lure på hvordan i alle dager jeg klarte den lange reisen nedover. Men jeg har gjort med den som jeg gjør med alt annet jeg må. Spise minst mulig og fylle på med Imodium(føler forresten de burde sponse meg ellerno siden jeg spiser de hver uke ca. Haha!) de få gangene jeg spiste litt. Og det å reise krever ikke så mye av kapasiteten min i hodet, så det er relativt enkelt og gjøre. Det er bare å sitte i ro, sove litt, høre på musikk, kanskje se en film, så gå til neste fy og gjenta prosedyre.
Det er, dessverre, noe helt annet å skulle fungere i en arbeidssituasjon. Jeg skulle så gjerne ønske at jeg klarte det, men det er ikke sjangs. Dagene her nede går med til soling, soving, dusjing og litt spising. Og det er deilig! Vi skal ingen ting, må ingen ting og skal ikke rekke noe som helst. Og det er i grunn ganske befriende. Dårlig er jeg jo uansett, så det spiller forsåvidt ingen rolle hvor jeg er dårlig, så lenge jeg får muligheten til å hente meg inn igjen med hvile. Og det får jeg her, og det er aldeles nydelig! <3

Nå ble det mye oppdateringer på en gang her. Men sånn blir det når det er lenge siden sist. Skal prøve å få lastet opp noen bilder, for det er nydelig her!

Vel, det var det jeg hadde å si i kveld! Vi blogges senere! Ha ei flott uke!