Solnedgang og Sahara-sand

I kveld dro vi ut til Mjelle, en strand litt nord for Bodø, for å se på solnedgangen som har vært ekstra vakker de siste dagene på grunn av sand fra Sahara!

Det var en del andre folk som også var ute, og noen hadde med seg en høyttaler og spilte av Terje Nilsens låt Mjelle, og da tok gubben og jeg oss en liten roligdans på stranden! <3

Anyways! No more words needed!

Her kommer en bildekavalkade!

Vårtegn

Endelig ser det ut til at våren for alvor er på tur hit til nord!

Trosten synger i skogen bak her vi bor, kveldene er stadig lysere og fargene er magiske!

 

Lyden av folk som bytter fra vinterdekk til sommerdekk, mopeder som råner, biler som råner, folk som snekrer og holder på i hagene sine, og lyden av mange andre småfugler som har kommet tilbake etter en lang vinter, det er de beste lydene!

Snart begynner det å spire og bli grønt, og jeg er klar! Og jeg gleder meg!

 

Jeg begynner å bli så klar for vår og sommer altså!

 

Håper jeg får svar på prøvene snart så jeg kanskje kan få noen dager ute med grilling, kos, at ting kan bli som de var før, at jeg kan kose meg uten å være redd for, og å faktisk bli dårlig. Det er drømmen det! Men jeg er fornøyd så lenge bryllupsdagen går sånn høvelig smertefri! Jeg krysser fingra!

 

 

Langfredag som gikk fort

Hei!
Lenge siden nå!

Jeg har som vanlig vært i dårlig form, men jeg har også vært en tur i Oslo for å ordne brudekjolen min hos en skredder. Men det viste seg at det var bortkastet tid og reise :’D Med tanke på kjolen vel og merke!
Kjolen satt som ett skudd og skredderen sa den var perfekt på! Noe som er veldig greit i grunn! Penger spart, si! Det hele var en absurd affære, og rare lokaler å i det hele tatt, men skredderen var utrolig hyggelig og veldig morsom! Så det ble rett og slett en kjempemoro affære!
Også fikk jeg meg en tur til Oslo og fikk vært litt samme med familien! <3 Og det sier man ikke nei takk til!

 

Ellers venter jeg fortsatt på svar fra sykehuset. Jeg hadde håpet å få noen svar nå rett før påske, men det har jeg dessverre ikke fått. Og poliklinikken er nok stengt nå i påska. Jaja, får håpe jeg får svar rett over påske da! 😀

 

Ellers er det deilig å ha fri sammen med mannen! 😀 Det hjelper å bare være sammen litt, og ta livet med ro. Sånn sett er det litt deilig at alt er stengt nesten hele påsken.
Det ble bypåske på oss i år, og de første dagene i stille uke var helt nydelige! Fint vær, varmt og deilig rett og slett! I dag har det derimot vært regn og trasig, men vi trenger litt regn nå. Det er veldig støvete og tørt ute, så det gjorde seg med en regndag! Men det er vel lov til å håpe at den blir kortvarig!

 

Men dagen i dag har gått så fort synes jeg! Vanligvis kjennes det ut som at langfredag varer like lenge som januar. Men ikke i år! Vi startet dagen med god frokost og påskelabyrinten! Jeg klarer nesten ingen oppgaver, men det gjør mannen! Men jeg synes det er gøy like vel! Og ellers har mannen løst kryssord og kost seg, mens jeg har lekt med kattene og hold på med et lite prosjekt! Sikkert derfor dagen har gått så fort! Men det er i grunn deilig.

 

Vi var ute og kjørte en tur her om dagen, ut mot nordsia av Bodø, og vi fikk tatt noen bilder som jeg tenkte jeg skulle slenge med her!
Det var en nydelig kveld. Det var vindstille og helt fantastisk! Det er sjeldent det er vindstille i Bodø, så det er sjeldent vi får se vannet så stille som det var her om dagen!
Rett og slett nydelig!

 

Ha en flott påske videre!

 

Mandag

God mandag!

Åh, for en mandag det er! 1. april og alt. Så langt har jeg ikke blitt lurt! Men altså, for en dag å våkne på! Det er en nydelig dag fordi en viss fotballkamp gikk rette veien i går! Håhå! Det må være lov å trekke den fram i dag. For det er ikke ofte Glimt vinner over Rbk, eller i dårlige perioder er det sjeldent Glimt vinner kamper i det hele og store, så vi må få suge på den karamellen leeeenge 😀
Men altså, for en kamp det var i går! Det skal sies at Rbk ikke var i nærheten av sitt beste, men Glimt spilte like vell en meget god kamp! Det var en energi og et samhold/samspill som jeg ikke har sett på veldig lenge! Og jeg håper bare at det varer, for da vil vi gå en ganske fin sesong i møte! Jeg krysser fingrene for at vi klarer å holde det nivået vi viste i går gjennom hele sesongen! Og det beste er jo at vi enda har ting vi kan forbedre. Jeg syns det lover bra det her!

Men, nok om fotball.

Jeg var jo i møte med nav på torsdag. Og det møtet ble veldig fint. Nav legen var veldig hyggelig og forståelsesfull og betvilte ikke utsagn fra min lege, eller meg. Og det var jo det som var den største frykten. Men det gikk bare godt! Og jeg opplevde også at min saksbehandler bedre skjønner omfanget av plagene mine. Og det var også veldig deilig. Men det var et veldig fint møte.

 

Ellers er formen meh for tiden. Eller som normalt. Sliten og dårlig. Så den holder seg jo jevn da. Venter enda på svar fra sykehuset. Nå er det snart bare to uker igjen til jeg kan forvente svar! Hurra! Men jeg er fortsatt innom Helsenorge hver dag og sjekker om det har kommet noen svar. #utålmodig

Kattene har det fint! Vi sliter enda litt med å forstå hverandre og det er mye mjauing og prøving på å spise vår mat og gå på bordet. Så, vi har en liten vei å gå. Men de er veldig søte og blir stadig tryggere på oss. Så jeg håper de er klare til å komme på fanget å kose snart <3 Jeg har hatt katt når jeg var yngre, og han var veldig glad i å ligge på fanget, så jeg håper at de kommer dit at de vil ligge på fanget<3