MR fredag!

God fredag folkens!

Ah, endelig har jeg vært i MR for tarmen! Som var en opplevelse i seg selv, men det gikk bare godt! Det er jo ikke min favorittaktivitet, det må sies, og det verste tror jeg er det vannet med lett lakserende middel i som man må drikke først. Det er ikke så stas å ligge i MR-maskinen, men jeg lå på magen og så dermed ingen ting, så det var helt kurant!

Det verste med å drikke den drikka er 1: den smaker ikke veldig godt, 2: den er veldig søt, og sukkervann er ikke det som frister mest kl 08.00 på fastende mage/kropp. 3: I og med at den væsken som må drikkes er “lett lakserende” sier det seg selv hvor man tilbringer resten av dagen…. Blæh altså. Det er en veldig spesiell følelse å drite, men det kjennes og høres ut som at man tisser.
Ble kanskje litt vell grafisk for noen her, men det er nå en gang akkurat slik det er 😛

Så nå er det bare å smøre seg med tålmodighet å vente på at bildene skal bli sett på og at jeg får time på sykehuset fort som FY!

Og med det vil jeg ønske dere alle sammen en riktig god helg fra toalettfrøkna, soon to be toalettfruen!

Friske roser gjør seg på en grå dag! Fått av mannen i går <3
Ei sliten frøken som er klar for helg!

Mandag og snart overstått venting

God mandag!

Tenkte jeg skulle logge meg på å se om bloggen min hadde blitt flyttet over, og det hadde den! Hurra!
Men det er mye nytt å sette seg inn i altså! Jeg prøver å finne ut av om/hvordan jeg kan følge andre blogger som tidligere, men så langt uten hell! Haha. Må sikkert bruke litt tid på å finne ut av det her!

En annen ting som er hurra er at det nå bare er 4 dager igjen til MR av tarmen! Hurra! Eller, jeg gruer meg litt til undersøkelsen. Ikke fordi den er ubehagelig, men jeg er mer redd for å bli dårlig under undesøkelsen, og ikke klare å ligge på magen.
Men jeg satser på at det ordner seg og at jeg ikke blir så dårlig. Og jeg krysser fingrene for at de finner en betennelse! Som er litt trasig i seg selv, men det er det jeg håper på!

Satser på å lære meg dette her, bloggen, på nytt igjen! Jeg får sikkert litt hjelp av gubben <3

Håper du får en flott mandag!

Nordlys

Hei!

For første gang på en stund har det vært nordlys å ta bilde av! Det har jo vært nordlys innimellom, men jeg har enten ikke vært i from til å dra ut å ta bilder, eller så har det vært for seint på kvelden til å dra ut, så i går ble det full klaff! Hurra!

Så her kommer noen nordlysbilder tatt med utsikt til Kvalvika i Bodø.