Fredag og fremgang

God fredag!

Jeg har allerede inntatt horisontalen på sofaen! Jeg er ganske sliten i dag, så tror det blir horisontalen resten av dagen. Ihvetfall nesten 😛 Uka har vært ganske travel og jeg er rett og slett ganske sliten. Men, det går nok over når jeg får hvilt meg litt. Hentet meg inn igjen på et vis!

 

Men, i går fikk jeg en utrolig positiv telefon! Det var sykehuset som ringte, og de har sett på MR bildene(allerede!?!?!?) og bestemt at jeg skal svelge en kamerakapsel som skal ta bilder av tarmen min. Og jeg skal inn å gjøre det allerede kommende tirsdag! Endelig skjer det noe igjen! Hurra! Eneste kjipe er at da blir det en ny runde med tømming av tarmen… Men jeg skal vell “stå han av”, som vi sier her nord!

 

Men det føles innmari godt at det skjer noe igjen og at jeg blir tatt på alvor! Og det er på tide at det skjer noe, i og med at jeg har såkalt max dato for sykepenger nå i april. Som stresser meg litt. Skulle ønske jeg hadde litt bedre tid til å finne ut av hva som feiler og eventuelt få begynt i behandling. Men jeg håper det ordner seg!

 

På søndag var vi forresten ute på en liten søndagstur, så jeg tenkte jeg skulle dele noen bilder derfra med dere. Det var sjøpølseinvasjon på stranda. De hadde nok blitt skylt på land etter stormen. Men, hehe, de ser litt morsomme ut disse sjøpølsene 😛 De kan minne litt om noe annet… :’D

Men det var nydelig vær, mange ender og deilig å komme seg ut!

Storm og selfies

God lørdag!

Det har altså vært et skikkelig uvær her i dag! MASSE vind, og en del regn. Egentlig den perfekte dagen å være inne på, men vi dro en tur på City Nord i dag. Trenger jo litt mat og slikt!
Også har jeg et søskenbarn som har åpnet en neglbar på Velværesalongen, så da måtte vi innom å si hei og gratulerer så mye! Jeg synes det er så hyggelig når folk jeg er glad i gjør det bra! Skikkelig stas rett og slett! <3

Og i dag har jeg følt meg skikkelig flott, rett og slett! Man har noen sånne dager innimellom, og i går følte jeg meg helt forferdelig, så det var deilig med skikkelig boost i dag! For selv om utseendet ikke betyr allverden, er det likevel stas å føle seg ekstra flott innimellom!

Men tilbake til vinden!
Det har røska godt i alle bygg i byen, og jeg ser at det har blitt en del skader i sentrum, samt at toget ikke har kunne kjøre mellom Bodø-Fauske. Og da vet du det er dårlig vær!
Og noen har mistet strømmen sin. Heldigvis har ikke vi mistet strømmen. Men det blafrer litt i lysene innimellom, men det er det eneste vi har merket.
Jeg syns det er litt gøy med uvær. Og med gøy mener jeg at det blåser så mye at du sliter med å stå oppreist og å gå rett. Håret flyr alle veier uansett hva du har gjort med det(tror ikke Donald Trump hadde likt seg her med tanke på hårsveisen hans) og man sliter litt med å puste når motvinden slår deg i fjeset! Det er litt gøy!

Men! I og med at jeg har følt meg litt ekstra flott i dag ble det noen selfies, så jeg skal dele litt uværsbilder(fra balkongen) og et par selfies.

Håper dere får en flott lørdag!

MR fredag!

God fredag folkens!

Ah, endelig har jeg vært i MR for tarmen! Som var en opplevelse i seg selv, men det gikk bare godt! Det er jo ikke min favorittaktivitet, det må sies, og det verste tror jeg er det vannet med lett lakserende middel i som man må drikke først. Det er ikke så stas å ligge i MR-maskinen, men jeg lå på magen og så dermed ingen ting, så det var helt kurant!

Det verste med å drikke den drikka er 1: den smaker ikke veldig godt, 2: den er veldig søt, og sukkervann er ikke det som frister mest kl 08.00 på fastende mage/kropp. 3: I og med at den væsken som må drikkes er “lett lakserende” sier det seg selv hvor man tilbringer resten av dagen…. Blæh altså. Det er en veldig spesiell følelse å drite, men det kjennes og høres ut som at man tisser.
Ble kanskje litt vell grafisk for noen her, men det er nå en gang akkurat slik det er 😛

Så nå er det bare å smøre seg med tålmodighet å vente på at bildene skal bli sett på og at jeg får time på sykehuset fort som FY!

Og med det vil jeg ønske dere alle sammen en riktig god helg fra toalettfrøkna, soon to be toalettfruen!

Friske roser gjør seg på en grå dag! Fått av mannen i går <3
Ei sliten frøken som er klar for helg!

Mandag og snart overstått venting

God mandag!

Tenkte jeg skulle logge meg på å se om bloggen min hadde blitt flyttet over, og det hadde den! Hurra!
Men det er mye nytt å sette seg inn i altså! Jeg prøver å finne ut av om/hvordan jeg kan følge andre blogger som tidligere, men så langt uten hell! Haha. Må sikkert bruke litt tid på å finne ut av det her!

En annen ting som er hurra er at det nå bare er 4 dager igjen til MR av tarmen! Hurra! Eller, jeg gruer meg litt til undersøkelsen. Ikke fordi den er ubehagelig, men jeg er mer redd for å bli dårlig under undesøkelsen, og ikke klare å ligge på magen.
Men jeg satser på at det ordner seg og at jeg ikke blir så dårlig. Og jeg krysser fingrene for at de finner en betennelse! Som er litt trasig i seg selv, men det er det jeg håper på!

Satser på å lære meg dette her, bloggen, på nytt igjen! Jeg får sikkert litt hjelp av gubben <3

Håper du får en flott mandag!

Nordlys

Hei!

For første gang på en stund har det vært nordlys å ta bilde av! Det har jo vært nordlys innimellom, men jeg har enten ikke vært i from til å dra ut å ta bilder, eller så har det vært for seint på kvelden til å dra ut, så i går ble det full klaff! Hurra!

Så her kommer noen nordlysbilder tatt med utsikt til Kvalvika i Bodø.