Venter og venter

Tjohei! 

Endelig fredag si! 

Beklager at jeg ikke har oppdatert noe særlig, men formen har ikke vært så god så jeg har rett og slett ikke fått tatt så mye bilder! Og det er ellers ikke noe nytt heller, jeg er ofte(så og si hver dag) dårlig og jeg venter enda på time til MR. 

Også merker jeg at mange bloggere har blitt flyttet over på ny plattform. Det er ikke så mange å følge, og det er ikke så mange som følger meg lengre, så det går jo ut over antallet som er innom bloggen. Men jeg krysser fingrene og håper jeg blir flyttet over snart! 

Tenkte jeg skulle dele noen bilder som jeg har delt før, men de sier også litt om dagens(periodens) mood. 

Ha ei flott helg! 

Travel uke

Hei! Og god søndag!

I skrivende stund ser vi på skiskyting og FOR ET LØP AV TANDREVOLD! HELT RÅTT(og ja, det krevde caps lock). 

Denne uka har flydd avgårde! 
Jeg har vært i møte med jobb, truffet venninner, vært ute på en liten shoppetur, mala, truffet en kompis, hatt babyfotografering, vært på en ny shopperunde og til slutt malt litt mer! Kjenner jeg blir sliten av å tenke på alt som har vært gjort! Haha! Så i går ble det en powernap på nesten en time og jeg gikk å la meg kl 22! Passelig sliten altså!

Tarmen har vært veldig vanskelig for tiden, og jeg har fått spist veldig lite. Og det er nok derfor jeg også har vært så sliten. Men jeg satser på at energien er tilbake snart! 

Ang. malinga så har vi mala soverommet vårt! I en litt lysere farge enn det var tidligere. Men vi er ikke helt ferdige enda, det blir fort mange prosesser og det er en del som tar tid! Men jeg skal ta bilder å legge ut når vi er ferdige! 😀 

Ellers følger vi med på Tata Steel og heier selvfølgelig på Magnus Carlsen! 😀 

 

Håper dere har en flott søndag! 

Søte små babyføtter på lammeskinn <3

 

Sol og kaldt

God tirsdag! 

I går fikk jeg sett sola! Hurra! <3 Og i dag fikk jeg sett noen glimt av den! Lyse dager! <3 

Jeg rakk akkurat ikke å ta bilde av den før den forsvant bak en ås, men sola har så mange fine farger med seg, så fint motiv ble det like vell! Det kom et jagerfly susende forbi i det jeg tok bilder, så det var også flaks! 
Så her kommer noen bilder av sollyset! <3 

Winter wonder land

God søndag! 

I dag er det 13.01 og det betyr at vi som bor i Bodø normalt sett kan se sola for første gang på noen måneder, men været ville det annerledes i dag. Det har lava ned her, og det er så vakkert! Snøen ligger lett og fint på på trærne og det er skikkelig julestemning her! 

Jeg tok med meg kameraet ut, og vi skulle bare måkke litt snø før vi skulle ta noen bilder, og når vi kom opp i akebakken som ikke er så langt unna her vi bor så fikk jeg ikke noe respons fra kameraet. Min første tanke var selvfølgelig at det var ødelagt, men så husket jeg at jeg ladet det for ikke så lenge siden, og så ble jeg usikker på om jeg hadde satt i batteriet igjen, så da var det bare å sjekke batteriluka! Og den var selvfølgelig tom! ;’D Skjønner ikke at det er mulig altså! 
Så da måtte mobilkameraet til pers! Jeg syns ikke bildene blir like fine, men you got to work with what you got! 

Så her kommer noen bilder fra ettermiddagsturen ut! 

En vinterdag i 2017

Det ble ingen tur ut i dag, siden det er så innmari dårlig vær og glatt. Så jeg tenkte jeg skulle dele noen bilder fra 2017, fra en tur rett opp i lia her med både sol og is. 

Bildene er tatt en fin og kald februardag. 
Jeg ser jeg har kommet litt lengre i bildetagningsferdigheter, men det er jo gøy å se fremgangen! 😀 

 

Heeeer kjæm bildan! 

Stå som er omgitt av is og en bekk.
Vann som sildrer i sollyset
Frosne greiner i bekken, i sollyset <3
Sola med solstråler og utsikt over Bodø-byen
Tydligere lysstråle fra sola
Et hjerte i isen
Iskunst i bekken

 

Tålmodighetsprøve

Ja, så var vi her igjen da. I ventinga. Denne gangen venter jeg på mr av tynntarmen min. Som jeg har nevnt tidligere er sykehuset relativt sikre på at jeg har en betennelse i tarmen, da symptomer ikke passer overens med irritabel tarm syndrom. Noe som i grunn er flott! For hvis det er betennelse så er det noe man kan gjøre noe med, og jeg kan forhåpentligvis få medisiner som gjør at jeg kan bli bedre, fungere i hverdagen og begynne å jobbe igjen! Forhåpentligvis så fort som mulig. 

Men jeg fikk ikke time til mr før i midten av februar, som sikkert ikke er så lenge å vente, men jeg blir bare så innmari lei av å vente, da stort sett hele høsten og vinteren så langt har gått med til å vente. Så jeg kjenner tålmodigheten begynner å bli tynnslitt. Men, er ikke annet å gjøre enn å bare vente enda litt til. 
Jeg er sikker på at det er personer som har ventet enda lengre enn meg, og det synes jeg er skikkelig leit! Når jeg er utålmodig nå, etter bare å ha vært under utredning i 1 år, så tørr jeg ikke å tenke på de som har ventet enda lengre. Stå på og ikke gi deg sier nå jeg! Så skal jeg slutte å sutre… Snart!

 

Men ja, har ringt til Aleris som de heter så fint for å si at jeg kan stille på kort varsel, men det viser seg at det er vanskelig! Jeg må inn til time på 4 timers faste, jeg skal drikke kontrastveske og laktulose samt få kontrastveske intravenøst før jeg skal inn i selve maskinen, samt ligge i maskinen i 30 min, så jeg har mange marginer i mot! ‘:) Pluss at det er bare nok folk til å gjennomføre undersøkelsen ons-tors-fred og ikke på kveldstid. Så ja, jeg må nok bare vente. Dessverre :’D 
 

Meg, som sitter å venter på mer tålmodighet!

 

Men jaja! 
Jeg skal prøve å komme meg ut å få tatt noen bilder av været som er her nå. Men det er meldt storm i morgen, så vi får se hva jeg finner ut! 
Haha, prøvde meg på noen treningsøvelser her hjemme i går(innimellom do-flyving) og jeg klarte selvfølgelig å få kink i ryggen… Enda jeg tenkte, i det jeg gjorde øvelsen, at nå må du gjøre det rett så du ikke får kink, og hva skjer, to repetisjoner senere? Jooooda, gamla får seg en kjillevink i ryggen! :’D Jeg må le! Jeg er heldigvis bedre i dag, pjuh! Men  stiv og støl. Så jeg veksler på å ligge i senga og på å gå litt rundt. So far funger det greit! 

Så det var den lille oppdateringa fra meg! Skal som sakt prøve å komme meg ut for å få tatt noen bilder, så det ikke bare blir tarmsnakk og syting her! 

Takk for at du leste! 

Sneiks! <3

 

 

Nyttårsaften

God fredag! Endelig helg, eller hva?

Og velkommen inn i det nye året! 
 

Nytt år, nye muligheter, som det heter. 

 

Tenkte jeg skulle dele noen bilder fra nyttårsfeiringen min, for det er rett og slett den beste feiringen jeg har hatt! Gode venner rundt meg og god stemning hele kvelden! 😀 
Og arrangørene hadde pyntet det så fint der vi var, og satt opp en photo booth, så det ble mange morsomme bilder utover kvelden! : D 

Forresten, jeg ELSKER konfetti! <3 

 

Jeg håper å komme meg ut å få tatt noen bilder om ikke så lenge, så jeg har noe nytt å vise dere, men det har vært så mye regn her, så det har ikke fristet å dra ut rett og slett :’D

Her kommer noen bilder fra nyttårsaften! : D