Romjulsfest, julegave og litt generelt fjas

Først og fremst, god kveld!

Håper du/dere som leser dette har hatt ei fin jul! 

Jula mi har faktisk vært høvelig grei til nå! Jeg var kjempedårlig 22.12 så da måtte jeg ty til 2x min gode venn imodium. Og jeg har tatt imodium litt sånn jevnt å trutt, siden jeg har hatt lyst til å kunne spise litt mat og kose meg over flere dager(for første gang på lenge), og tarmen har holdt greit til i går ettermiddag ca. Da fikk jeg mye vondt mens jeg var på besøk hos ei venninne. Men hun kjenner meg godt, og hun tok det helt piano. Det endte i grunn med at vi lo av meg da det så ut som at jeg hadde rier og var ikke så langt unna å være ferdig med fødselen :’D Haha! Å vi Loooooh! 

I julegave hos mamma og stefadern fikk mannen og jeg hvert sitt Mjellesmykke, som er spesialdesignet av hun som eier Bodøs eldste gullsmed, Opal. Sanden på Mjelle er det mye rødt i, og slik jeg har skjønt det er det røde i sanden edelstenen Opal. Og når midnattsola skinner på sanden så skal du kunne se Opalene som glinser i sanden! Smykket er ei sol med en rød Opal i midten. Jeg skal slenge med et bilde 😉 
Grunnen til at vi fikk disse smykkene var, sånn forutenom at de er helt nydelige, at vi alltid skulle ha Mjelle med oss, siden  det var der mannen fridde <3 Når mamma fortalte grunnen til at vi fikk smykkene, så holdt jo selvfølgelig jeg på å begynne å grine. Jeg er så lettrørt! :’D I tillegg til Mjellesmykket fikk jeg i bursdagsgave Bodø smykket, som er et smykke laget til Bodøs 200 års jubileum som by. Det er et smykke i sølv og glass som er formet som et timeglass, som har 200 små swarovski krystaller som går opp og ned etter som du vender på det.  Det er kjempefint! Og det kan jeg vise fram ved en senere anledning! 

Her om dagen var vi forresten på ei litta romjulsfest! Hadde pyntet meg med både glitter og Mjellesmykket! Så jeg tenkte jeg skulle dele noen bilder fra da! Altså fra før jeg dro til på fest. Det er ikke alltid fjeset eller blikket er likt før festen som etter festen :’D 

Jeg prøvde meg også på contuoring forresten! For et klineri. Og for et arbeid. Det er jo helt umulig å ta seg i fjeset osv. Så jeg holder meg nok til å bruke pudder og litt blush i kinnene ja! Men bare når jeg skal noe, typ fest osv, orker ikke å ordne meg hver dag, eller når jeg skal på jobb. Fjeset er fint nok som det er det! : D

Åh, også har vi forresten fulgt med på både hurtigsjakken og lynsjakken. Hurra og gratulerer så mye til Magnus Carlsen! 

 

#OpalGullsmed #Bodø #Jul #Lynsjakk #MagnusCarlsen #sjarmenmedtarmen

 

Her kommer noen bilder! 

Var ikke klar for å bli tatt bilde av, men føler det funker!
Smil og vær glad!
Tror jeg hadde hår i munnen ellerno :’D
Mjellesmykket mot glittergenseren <3

 

Julefred

God 2. Juledag!

Det har vært stille her i det siste, men det har vært ei travel førjulstid med mange arrangementer, mye som skal fikses og venner som det skal tilbringes tid sammen med(💕) og formen har ikke vært allverden!

Men jeg håper alle har hatt ei fin jul og at dere fortsatt koser dere med god mat, venner og familie! 

Her kommer noen bilder fra førjulstia🎄

Hyttetur

God kveld/natt/morgen!

I helga har vi vært så heldige å fått lån ei hytte, så vi har kommet oss litt bort fra kjas og mas. Deilig!
Det er så fint her ute! Vi er på en plass som heter Valnes som ligger ca en times kjøring unna Bodø. Her er det utsikt til både fjell og vann! Og vi koser oss! 

Vi har vært ute å tatt noen bilder i dag, som jeg tenkte jeg skulle dele med dere her. 

Slenger også ut noen bilder av forsvarets julestjerne som suste over himmelen fredags formiddag, samt bilder av krumkakebaking. 

Håper dere har hatt ei fin helg i julerushet <3 

 

Julestjerne fra siden
Julestjerne med bluss
Det mekkes krumkaker
Noen ferdiglagde krumkaker
Valnes/Valnesvannet og Per Karlsatind
Rusten kjetting med snøkrystaller
Havis over steinene
Isen som har lagt seg som et skjørt rundt steinene
Rusten kjetting med snøkrystaller
Per Karlsatind
Et timeglass av is
Steiner og is
Tang/tare med iskrystaller
Tang/tare med iskrystaller
Tang/tare med iskrystaller
Tang/tare med iskrystaller
Baksiden av Børvasstindene
Per Karlsatind i ettermiddagssola
Stjernehimmel
Stjernehimmel og litt nordlys
Stjernehimmel og nordlys. Utsikt mot Bodø
Per Karlsatind under stjernene
Stjernehimmel

 

Ei litta oppdatering

Hei! 

I går var jeg på sykehuset til en samtale i forbindelse med tarmen og alt det der. Det er mulig dere begynner å bli lei av å lese om akkurat dette, men det er så mange som plages og som ikke snakker om det, av forskjellige grunner, og jeg tenker at jo mer vi snakker om det, jo mindre flaut blir det. 
Anyways! Legen og studenten som jeg snakket med føler seg sikker på at jeg ikke har ibs, men at det kanskje er en betennelse som ligger å lurer en plass i tarmen!

Hurra! 

Ikke at man skal være glad for en betennelse, men jeg er så plaget, og når det er en konkret diagnose kan man også få behandling! Og derfor er jeg glad! Jeg ble så glad at jeg begynte å grine, flere ganger, og ganske lenge av gangen. Gledestårer altså! 
Jeg må presisere at jeg ikke har fått diagnose enda. Og jeg skal undersøkes mer. For å finne betennelsen, men så langt ser det mer lovende ut enn det har vært på lenge! Og det trengte jeg! 
Nytt håp og pågangsmot! 

Også er jeg ferdig med julegavene! Tror jeg da! Eller jeg er nesten helt sikker! 

Så enn så lenge er dagen i dag en god dag! Og det var på tide! Har hatt mange dårlige dager på rad nå, og jeg tror kanskje mannen setter enda mer pris på det enn meg! 

Det var egentlig det jeg hadde å si i dag! Takk for at du leste! <3 
(slenger med noen bilder fra tidligere i år)

Desemberhimmel og flytrafikk

God fredag flottfolk! 

I dag er det en kald dag her i Bodø! Det er ganske klart vær, men det er skyer i vest, så vi får ikke like fin solnedgang som vi kunne ha hatt. Men i dag har det vært store fine skyer som ligner på de som er i sluttscenen av Tre nøtter til Askepott! Hehe! 

I alt det fine lyset fant jeg en del fly og ta bilde av. Det er jo en del flytrafikk her og det er en del av disse Widerøe flyene tar jo turen rett over hustakene her. Så det blir en del fine bilder av flyene i de vakre fargene! <3 

 

Så her kommer bilder av fargene! 

 

Laging av julekrans

Tjohei!

På mandag fikk jeg en eske med lyng, kongler og granbar av ei som jeg jobbet sammen med tidligere, i går var jeg å handlet ringer og lysfat så i dag har jeg prøvd meg på å lage julekranser! Jeg lagde to kranser, og de ble begge større enn jeg hadde tenkt, og ikke helt symetrisk, men! Jeg sier meg like vell fornøyd! Jeg har kost meg og fått det bedre til enn jeg hadde trodd! 

Lyntypene var blåbær og tyttebær forresten! Slenger med noen bilder av dagens aktivitet!

 

Ha en fin dag!

Adventstid

God mandag! 

Endelig var adventstia her! 
Vi har pyntet i heimen og nå er vi nesten klar til jul! 😀 

I og med at det er mørketid(neida, ikke egentlig men sola kommer ikke opp bak fjellene) er det så genialt at advent/juletia er full av lys! <3 

Så jeg tenkte jeg skulle dele noen bilder fra heimen, samt noen bilder av de fine fargene på himmelen! 

 

Håper dere får en flott mandag! <3