Oslotur

Hei sveis! 

Har ikke vært så flink å oppdatere her i det siste, men det er sånt som skjer!

 

Jeg har nettopp vært på helgetur til Oslo for å feire 2×70 årsdag og 50 års bryllupsdag! Og jeg må si at det har vært utrolig deilig å være borte noen dager. Å se noen andre vegger og ikke minst være sammen med de flotte besteforeldrene mine! Jeg er heldig som har et så nært forhold til dem! <3

 

Jeg har også vært å hentet brudekjolen min, så nå henger den hos f&f i påvente av at den skal syes til når den store dagen nærmer seg! 😀 Kjenner i grunn at det begynner å krible bare tanken! 

Helgas feiring fant sted på en gård som heter Båndkall Gård som ligger i Oslo, Grorudalen, rett ved der f&f bodde før, så det var veldig koselig å kunne se ut av vinduet og se “hjem”. 

Fredag var vi forresten på Hotel Bristol på Afternoon-tea! Skikkelig stas! De andre delte slike fancy fat med smørbrød på, mens jeg dristet meg på en cæsar-salat(det er litt mer skånsomt for magen, innimellom ihvertfall). Men det var god stemning og vi hadde det veldig koselig! Man må prøve å utnytte tiden så godt man kan å få vært mye sammen siden vi ikke er i Oslo så lenge av gangen, og nå følte jeg vi virkelig fikk det til! 😀 Men jeg er sliten ja! Jeg er ikke vant til å fly rundt å gjøre masse ting lengre! Som nok henger sammen med inntaket av mat! :’D Det blir ikke veldig mye mat når jeg er ute og gjør noe…. Men men! Jeg venter forresten enda på noen prøvesvar på gastroen, så jeg håper de er rett rundt hjørnet! 

I dag hadde jeg tenkt til å sove lenge og hente meg inn litt, men jagerflyene ville det annerledes gitt! De første tok av kl 8, og jeg har ikke klart å sove siden da, men det er ikke utenkelig at det blir en liten blund på sofaen før middag! 😀

Jeg fikk handlet pittelitt i Oslo, men jeg har hamstret lompe, nærmere bestemt Ola Lompe! Den finnes ikke her i Bodø, så jeg har handlet med meg ikke mindre enn 8 pakker lomper! Haha! f&f de bare lo! :’D Det er jo ikke utenkelig at de syns det er litt rart, men det er de beste lompene, så da er det bare hamstre! 

Jeg følte meg forresten utrolig flott på lørdag, derav alle bildene av meg sjølve! :’D 

Tenkte jeg skulle dele noen bilder fra helga med dere, så her kommer de! 😀 Kudos til mannen for bildetaking av meg! <3 

Håper dere får en flott dag! 

Landet til dette nydelige lyset!

 

Uvær og høst

God tirsdags ettermiddag! 

Fysj for et uvær det er her i flekkene! Natt til i går bråvåknet jeg av kraftig lyn og torden! Og det er ikke veldig vanlig med lyn og torden her nord, og spesielt ikke på høsten. Så jeg ble liggende våken i en time mens uværet herjet. Det skal sies at det blåste mye i tillegg, så det var ikke bestandig det var så lett å skille mellom torden og vind :’D 
Når jeg sovnet igjen ble jeg vekt av sprengnings-alarm, etterfulgt av jagerfly… Mye støy der kan man si! Det flyr jagerfly her ofte om dagen, på grunn av militærøvelsen som er om dagen. Heldigvis har de ikke nattkjøring! Pjuh! 

Men innimellom titter sola fram! Og det er deilig det! 😀 

I går heiv vi oss rundt og byttet dekk på bilen, og godt var det for nå på formiddagen har det snødd her. Kjenner at jeg ikke er helt klar for full vinter enda, men jeg har vell strengt tatt ikke noe valg! Ikke at snøen har lagt seg, men det er sikkert ikke så lenge før den legger seg. 

Så nå sitter jeg i sofaen, under pledd med en boks fanta, fyr i peisen og skal se på Spårtsklubben! 😀 

Håper alle får en flott ettermiddag! 

Sola skinner igjennom uværet
No kjæm han me han!
Fyr i peisen! Peiskos <3
Den beste brusen <3

 

 

Date night

God formiddag! 

I går kveld var det fyr og liv i byen. Bodø sentrum arrangerte Kulturnatt med nattåpne butikker, salg, kulturinnslag og blant annet middag for en hundrings! Det er så bra opplegg altså! Jeg tror det var 22 spisesteder som hadde middag for en hundrings i går! Det var så mye folk i byen og god stemning! Det kan man like altså! 

Vi endte opp med å spise middag på Nyt, en av byens bedre spisesteder, vil jeg si. Menyen var 4 retters og bestod av kveitetartar med erter-majones(tror jeg), syltet rødløk, dill og noe som lignet på veldig tynt flatbrø, pannestekt torsk med saus, sautert grønnkål og gulrotpuré, langtidsstekt lammebog med løkpuré, sultet sølvløk(eller små gulløker), kantarell og en rødvinssaus og helt til sist var det dessert, og det var vannbakels med sjokolademousse og tingvedkrem med lett ristede/karamelliserte mandler og valnøtter. Det var rett og slett utrolig godt! 
Rettene var ikke så store, de er med som en smakebit av de rettene de har på menyen nå. Den retten som overrasket meg mest kveitetartaren! Jeg er ikke veldig fan av fisk, og ihvertfall ikke rå fisk! Typ sushi og røkt laks/ørret. Dere skjønner tegninga. Men kveitetartaren var skikkelig god! Så der fikk jeg meg en skikkelig positiv matopplevelse! : D 

Men det var utrolig deilig å bare være oss to ute på date <3 Det er ikke så ofte vi gjør det, i og med at tarmen er så kranglete. Det blir fort vanskelig å gjøre noe i det hele og store. Men det gikk heldigvis bra i går(tok en imodium før vi dro, siden jeg begynte å bli dårlig før vi skulle dra :’D) og vi koste oss veldig! <3 Ute i regnet! En deilig kveld rett og slett!

 

Jeg har ikke bilder av maten, eller noe fra i går( :’D) så jeg slenger med noen bilder fra en høstettermiddag i fjor! Som er tatt på Nyholms Skanse!

Håper dere for en flott helg! <3 

Flytårnet
Byen, moloen og flytårnet
Rognebær i sola

 

En liten høsttur

God kveld i stugu!

Tenkte jeg skulle dele noen bilder fra en liten vandring jeg hadde forrige uke. Det var nydelig vær, og faktisk ganske varmt til å være i midten av oktober. Det var rett og slett veldig deilig! 

 

Så her kommer de!

Håper du har en fin kveld! <3 

“Kom-i-form” party

God søndags formiddag! 

Merker jeg har vært litt lite aktiv her i det siste, men det har skjedd en del og jeg har ikke orket, eller hatt tid. Men nå kommer en liten hyggelig post! 

Jeg har en venninnegjeng og vi er spredt litt utover Norge, så når alle er hjemme samtidig prøver vi så godt det lar seg gjøre og møtes! Og denne gangen ble det full klaff! To av venninnene var hjemme i Bodø i ca 24 timer samtidig, så da fant vi ut av at vi måtte møtes og ha det vi kaller kom i form party! Og det høres jo bra ut det, trene sammen eller whatever. Men, kom i form party, er mer et kom med form, og gjerne noe i forma også, og da i form av kake! Så vi hadde rett og slett kakeparty! 
Mmmmm! <3 Og vi lo og hadde det utrolig hyggelig og koselig! 

Vi er 4 venninner, så da sier det seg selv at vi måtte ha 4 kaker…. Hjelpes! Men godt var det!

Så her kommer rett og slett noen kakebilder! 😀 

 

Ha en flott søndag! 

 

Nordlys og nye nederlag

God mandag! 

I går var en god dag! Vi ruslet oss en liten tur på formiddagen før vi dro på kamp, som ble en tragedie og nå kan vi kjenne nedrykkspøkelset for alvor! Men snakk om ikke å gripe mulighetene når de er der… Jeg blir altså så lei og frustrert…. Men, supporter i medgang og motgang! 

Når vi kom ut av stadion var himmelen i fyr og flamme! Nordlys så langt  øyet kan se! Så vi heiv oss i bilen, dro hjemom og hentet kamera og stativ før vi dro til Turisthytta for å ta noen bilder. Og jeg/vi ble fornøyde ja! 😀

Så her kommer bildene! 

Ingen av bildene er redigerte forresten, så dette er bilder av det vi så i går 🙂

Ha en flott mandag videre <3 

 

 

Morgentur

God ettermiddag! 

Jeg begynte dagen med en tur på Moloen i Bodø. Jeg skulle å ta gastroskopi i morgentimene, så jeg satt på mannen til jobb og gikk meg en tur der. Deilig i grunn! 

Det var utrolig fint lys, og sola tittet også fram etterhvert <3 Så man kan si at jeg fikk en fin start på dagen! 

Her kommer bilder fra turen! 

 

Ha en fin dag! <3 

 

 

 

Høst-himmel

Holy moly, the sky is on fire! 

Høsten og dets farger! Jeg sier ikke mer! 

Her kommer bilder av kveldens høsthimmel! 

 

No words needed.
No words needed.
No words needed.
No words needed.
No words needed.
No words needed.
Flammehav bak trærne
Flammehav bak trærne
Flammehav bak trærne!
Flammehav bak trærne

 

Det hjelper å klage

Hurra! 

Av og til hjelper det å klage altså! 

Dagen i dag har vært kjip, helga var også kjip, formmessig, men i dag fikk jeg en oppløftende telefon! 

Etter besøket ho gynekologen med insetting av spiral(fy fan så vondt) og fortsatt med ondt i tarmsystemet lå jeg i senga å så på film, bare for å ro ned både hodet å kropp, fikk jeg en telefon fra legekontoret hvor jeg skal å svelge slange(gastroskopi) og at de har fått en avbestilling/flytting av time, og at jeg kan komme inn nå på torsdag!!! HURRA!!! Gjett om jeg ble glad eller! Fy søren!

Jeg gikk fra å være irritert på livet til å syns at livet smiler, bare på et nanosekund! Rart hvor fort det snur altså! 

Så nå blir det mat med masse gluten de nærneste dagene, så får vi håpe de finner ut av hva som er galt med den dærre tarmen min! 

Hurra for hell i uhell! 

Ha en flott kveld! ❤️

Tok et bilde på en av de plassene jeg bruker mest tid… På do altså!