Fotofredag!

God fredags kveld! 

Endelig helg, eller hva? 🙂

Dagen i dag har vært rolig. Jeg har skravlet litt på telefonen med verdens beste farmor(<3) før mannen kom hjem og vi lagde den kulinariske opplevelsen til middag! Pølse og mos! Haha! Alt trenger ikke å være så fancy, ihvertfall ikke når tarmen bare protesterer på det meste jeg spiser. Men nok om det! 

Etter den fantastiske middagen vår dro vi ut å kastet noe søppel på miljøstasjonen før vi dro og handlet. Altså en ganske kjedelig, lite innholdsrik og normal dag, vil jeg si! 

 

Nå i kveldinga heiv jeg på meg litt finstas og fikk kamerahjelp, så da ble det ego-shoot i dag! Hehe! Jeg vet det ikke er lov til å si, men jeg liker det litt jeg altså! Det er liksom litt stas på et vis! 😀 Jeg prøver å kjempe litt i mot min egen jantelov innimellom og jeg føler dette er en god plass å øve på det på! Men, det jeg ser er at jeg med fordel godt kan øve litt mer på posering! Haha! Jeg må le! Det er mye rart ute og går på bildene altså! :’D Men sånn går nu dagan, som vi sei! Jeg får prøve å lære litt av Helene Drage! Hun synes jeg er så flink! Og flott! <3 

Forresten! Det skjørtet på bildet over har jeg lett etter i ca et år, og jeg ble så glad når jeg endelig fant det! Lykke. liksom! 😀 (neida, kan ikke tenkes at jeg har et shoppingproblem?!?)

Anyways! Her kommer en ego-shoot! 

Ha en flott helg! <3 

😀

Litt mer seriøs her

Elsker veggfargen, og skjørtet! <3

Både varm og litt frustrert over fotografen :’D

Frustrasjonen gikk fort over! 😀

Prøver nye poseringer…

Burde som sagt øve litt på posering! :’D

Casual look!

Føler meg litt klar for stranda i grunn!

Fotografens favorittbilde

It’s a wrap!

 

Venter på høsten


God tirsdag! 

I dag har det vært en ganske varm dag her i Bodø. Det har vært oppi 16-17 grader og det er ikke verst. Men jeg kjenner at jeg godt kunne ha tenkt med litt mer fint vær altså. Jeg syns sommeren har gått alt for fort! Jeg vet jo at “hele Norge” har hatt rekord-sommer, men hele Norge strekker seg bare til, ca, Trønderlag, så vi som bor nord for Trønderlag har hatt en dårlig sommer. Så jeg ønsker mer rett og slett litt mer sol og varme! Men men, morgendagen skal visstnok også bli fin, så jeg får bare nyte det! 

I dag ruslet jeg meg en tur i nærmiljøet, bare for å få vært ute litt. Jeg tok med meg kameraet og tenkte at jeg kanskje kunne finne noen fine høstmotiver, men heldigvis har vi ikke kommet så langt mot høsten enda. De aller fleste trærne er enda grønne, men det er nok ikke lenge før høstfargene begynner å dominere fargespekteret i naturen. Noe som ikke gjør så veldig mye, fordi jeg føler meg ikke helt klar for høsten enda. Hver årstid har sin sjarm synes jeg, men jeg er glad i sol og varme. 
Men høstfargene er nydelige og jeg gleder meg til å få sett nordlyset igjen, men jeg skulle ønske vi, i år, kunne ha hatt høst, vår, sommer før det igjen ble høst, etterfulgt av vinter. Men det blir nok vanskelig å få til! Haha. Jaja! Men, jeg er veldig klar for alle de flotte fargene som denne årstiden tar med seg! 

 

Her kommer noen bilder av min lille gåtur i dag, mens vi venter på at høsten for alvor skal sette inn. 

Ha en flott dag! 

Høymuggel. Det var utrolig vanskelig å ta bilde av de i vinden, men det gikk på et vis!
Høymuggel
Høymuggel
Høymuggel
Høymuggel

Ei enslig bringerbær

 

Grønne trær og grønt gress

En fin blomst som jeg tror er ugress.
En humle som gjør et dypdykk
En fin blomst
Et hestehov-blad(tror jeg) som ikler seg høstantrekket
Et hestehov-blad som ikler seg høstantrekket
Noe spirer og noe er på tur å visne
Noen nydelige lilla blomster
Noen nydelige lilla blomster

 

Feelgood søndag

God søndag!

Jeg/vi er i meget godt humør i dag, da vi vant fotballkampen i går! Hipp hurra altså! Snakk om å være fornøyd! Det er ikke verst at den gode følelsen sitter igjen helt til i dag altså! 

Dagen i dag foregår veldig rolig. Vi sitter her på kontoret på hver sin pc og trykker og styrer. Jeg ser på klær og leser nyheter mens mannen spiller. Oh, forresten! Tidligere i uka ble jeg invitert til å ha kontor/sy/kreativ plass sammen med mannen inne i hans “mancasve”! Søte mannen! Så i går, før kampen ommøblerte vi og ryddet på det minste gjesterommet, så flyttet jeg inn! 😀 Det er viktig, for meg, og poengtere at jeg ikke hadde spurt om ikke vi kunne ha hobbyrom sammen. Det var helt og holdent hans forslag. Så nå har vi fått oss et gjesterom som bare er gjesterom, og vi har beholdt gjestesenga på hobbyrommet, som betyr at vi fortsatt har plass til tre gjester samtidig(når det igjen blir mulig, tarmwise)! Ryddig og fint ble det også!

 

Jeg har brukt tiden på hobbyrommet i dag til å finne ut av hva sånn skjørt med rysjer nederst heter, og jeg har funnet ut at det heter volanger. Så nå prøver jeg å finne meg et volangerskjørt! Ikke enkelt altså! De som er fine er som regel dyre og i små størrelser… Jaja. Det som leter, den finner!  Etterhvert.

Jeg har også forsøkt å finne et skjerf. Jeg mistet nemlig favorittskjerfet mitt i fjord, på første feriedag, på Gardermoen, av alle plasser. Og jeg oppdaget selvfølgelig ikke at det var borte før jeg hadde kommet inn i flyet på utenlandsterminalen. Altså, igjennom passslusene og alt det der. Blæh. Jeg har prøvd å få tak i skjerfet siden da. Jeg fikk det av verdens beste farmor, etter å ha spurt veldig mange ganger om ikke jeg kunne få det siden hun ikke brukte det, og det er det fineste skjerfet jeg har hatt! Det var ferskenfarget/rosa med hvite små stjerner som var limt på/strøket på på den ene siden. Det var et tynt men stort skjert, så det passet perfekt til både sommer og vinter. Jeg skulle ta det med meg til Thailand for å bruke i tilfelle jeg ble solbrent. Men den gang ei altså! 

Skjerfet er kjøpt på Gran i Oppland for x antall år siden, på en butikk som nå heter Gate 8. Jeg har prøvd å kontakte butikken for å prøve å finne ut av hvem som kan ha produsert skjerfet, så jeg kan få kjøpt meg et nytt et, men de har ikke svart på mine henvendelser…. Kjedelig altså! Men nå når jeg har opprettet denne kanalen, så skal jeg prøve lykken her også! Så jeg skal legge med et bilde av meg og skjerfet etterpå! Så krysser jeg fingrene for at noen her inne kan komme med et gjennombrudd! 😀 

Men nå tror jeg at jeg skal rusle ut til sofaen og finne noe høvelig hjernedødt og hvile øynene og hjernen på! 

 

Ha en flott søndag! 

 

The lost scarf
The lady with the lost scarf!

 

Derby-Lørdag

God lørdag godtfolk! 

I dag er det lørdag og et såkalt hat-oppgjør mellom Tromsø og Bodø/Glimt i fotballens verden! Jeg er så spent! Vi tenkte vi skulle ut å se kampen i dag for å få litt mer stemning rundt kampen, kjenne litt ekstra på både adrenalinet og frustrasjonen! Tror det blir en spennende og bra kamp, og jeg er veldig spent! Jeg gleder meg, og måtte Glimt vinne! Tjohooo!

 

I går var en helt fantastisk dag! Mamma og jeg tok toget til Fauske(vi elsker begge å kjøre tog! <3) hvor vi handlet litt og bare koste oss og pratet om alt mellom himmel og jord! <3 Det var altså så deilig å være sammen med noen og gjøre noe helt annet! Det var så deilig å kjøre tog å gjøre noe annet, og se noe annet, at jeg fikk tårer i øynene ut av Bodø! Haha! Huff… Jeg er følsom, men jeg tenker litt at det får være grenser altså! Haha! Men, som sagt, en fantastisk deilig dag! 

I kveldinga dro mannen og jeg å spilte shuffleboard(som jeg vant, hehe) og bowling(det ble uavgjort, 1-1) før vi dro hjem og hadde musikkquiz! Haha! Jeg prøver nemlig å lære mannen forskjellen på Akon, Ne-Yo, Pitbull, Lil Wayne, Flo Rida, Snoop Dogg, Pharrell Williams, T-Pain, 50 cent osv! 
Det er altså litt av et prosjekt! Haha! Men han blir sakte men sikkert flinkere, HURRA! <3 

Jeg tenkte jeg skulle dele noen bilder av kveldshimmelen som var på torsdag, og fargene i horisonten ser litt ut som de følelsen jeg hadde i meg i går, altså de lyserosa fargene! <3 

Ha en fin lørdag, og heia Glimt! <3
 

Tur

Hei!

I går kveld gikk jeg meg en tur opp på floget som er bak her jeg bor. Jeg var veldig spent på om turen kom til å gå bra, i og med at tarmen lever sitt eget liv. Det gikk heldigvis bra, selv om jeg kjente trangen kom, så klarte jeg å holde meg til jeg kom hjem! 
Men det var altså så deilig å komme seg ut en tur, så utsikt og høre bekken sildre! Det var så godt at jeg fikk en liten tåre i øyet før vinden gjorde at jeg fikk flere tårer i øynene. Det er en sinnsykt deilig mestringsfølelse at man klarte å komme seg ut uten å bli skikkelig dårlig! Jeg føler virkelig jeg testet skjebnen! Og denne gangen vant jeg! 
Jeg tok ikke med meg kameraet i går da det regnet veldig mye når jeg gikk ut, så jeg måtte bruke mobilen. Bildene ble helt greie, men det hadde vært bedre om jeg tok med kameraet, men jeg tok ikke sjansen siden det regnet så mye. Men været lettet så jeg kunne ha tatt det med meg, men bildene ble helt ok! Jeg hadde noe å ta bilder med og det er det viktigste! 

Her kommer bildene fra gårsdagens tur! 

Ha en fin torsdag! <3 

Klæver som visner, og blomstrer
Nedre Vollvannet
En sopp
Utsikten fra floget
Utsikten fra en knaus litt under floget
En humle som klenger seg fast til sommeren

 

Småkryp

Her om dagen når vi skulle ut å ta noen bilder ja jeg merke til at en hundekjeks eller en tromsøpalme var FULL av maur. Og kanskje mauregg. Jeg er ikke sikker på om det er mauregg eller om det kan være lus, for eksempel. Ikke vet jeg, men fascinerende er det! Så her kommer noen bilder av maur(som jeg ikke er så veldig glad i, men det var et fint fotomotiv) og en snegle og en sommerfugl som hadde forvillet seg inn i klesskapet mitt, men bilde er tatt i vinduskarmen 😀

 

Ha en fortsatt fin onsdag(lillelørdag)! 

Tb tuseday

God tirsdag!

Jeg ryddet litt hjemme forrige uke, og da fant jeg en cd med bilder fra min konfirmasjon(som var for en evighet siden) Så jeg tenkte jeg skulle dele noen konfirmasjonsbilder med dere! 😀 
Jeg har forandret meg mye, men samtidig ikke, hvis dere skjønner hva jeg mener. 
Jeg er veldig nostalgisk av meg, så å se disse  bildene igjen å tenke tilbake til konfirmasjonsdagen min gjør meg varm i hjerterota 😀 

I dag har jeg vært å fått meg ny plate hos kjeveortopeden(med fått mener jeg selvfølgelig kjøpt) og på turen hjem møtte jeg en kompis som jeg har gått på skole sammen med som skrøt veldig av blogg innlegget mitt, da han selv kjente noen med samme problematikken, og han kunne kjenne igjen mye av det jeg skrev, og han takket for at jeg hadde skrevet det. 
Jeg var som sagt veldig usikker på om jeg skulle være så personlig å åpen om hva som skjer i kroppen min, men jeg har fått så mange fine tilbakemeldinger fra folk som kjenner seg igjen, som lider av det samme og av andre som nå sier de skjønner min situasjon litt bedre. Og det var nettopp dette som var målet med innlegget. Én ting er å fortelle hvordan en har det, men det er lett å ikke få med seg alt, eller huske det. Jeg tenkte at hvis familie, venner og kollegaer kunne få lese hvordan jeg har det, er det lettere å henge med. Man kan bare gå tilbake å lese noe hvis man er usikker på hva som stod, og man får det forklart på en litt ryddigere måte. 
Jeg angrer overhode ikke på at jeg valgte å være åpen om hva som plager meg, også på bloggen. Det må sies at jeg har vært åpen fra dag en om hva det er som gjør at jeg er sykemeldt, og det gjør meg ingen ting å snakke om det, eller at folk stiller meg spørsmål om det. Det syns jeg bare er flott, for da får man reflektert mer og man øker også bevisstheten litt. 
Det var innmari hyggelig å treffe han kompisen og sammenligne erfaringer og generell “skitprat”(tok du den?!?!) 
Så, igjen, tusen takk til alle dere som kommer meg fine ord og som deler deres erfaringer, tips og råd! <3 

Her kommer noen bilder av meg fra når jeg var nesten fjorten og et halvt! (er født så sent på året) 

Ha en fortsatt fin tirsdag, flottfolk! <3

 

Opp og ned

God kveld!

Jeg skrev nylig et innlegg om at jeg hadde en god dag eller flere gode dager. Vell, etter en opptur kommer som regel nedturen. Og den kom den. 
Som jeg også har nevnt tidligere prøver jeg å spise litt skikkelig når jeg har gode dager, så jeg ble sikkert for ivrig og spiste for mye. Ikke vet jeg, men skikkelig vondt i systemet fikk jeg! Det skal være sikkert! 

Jeg liker virkelig ikke når det blir sånn(men hvem gjør vell det?) Smertene er skikkelig ille, og tarmen eller hele buken gjør sinnsykt vondt. Men like vell er nesten det verste at gubben ser at jeg har det så vondt. Det er noe med det å være så sårbar tror jeg. Vi har vært samme i 6 år, men like vell liker jeg ikke at han ser meg så dårlig. Tror ikke han synes det er så stas heller. Man liker jo ikke å se de man elsker ha vondt. 

I og med at formen har vært dårlig så har det vært en utrolig sløv dag. Jeg tok meg en powernap i ettermiddag mens gubben var ute og handlet. Det var deilig det! Det hjelper litt, heldigvis! 

Jeg fikk forresten overtalt gubben til å dra å høre på Alan Walker utenfor parken(siden vi ikke har billetter) for jeg hadde så lyst til å høre Alan Walker og Julie Bergan med Ignite! Det er yndlingssangen min for tiden og jeg hører på den på repeat!(gubben blir utrolig lei av det :’D) Vi fikk høre den, og jeg var så fornøyd! Jeg fikk gåsehud og tårer i øynene, haha! Så kvelden har egentlig vært grei, selv om jeg er dårlig og har litt vondt hele tiden, så fikk jeg kommet meg ut en liten tur og jeg fikk hørt favorittsangen min(I am one happy camper!!!) 

Tenkte jeg skulle legge ut et bilde av dagens outfit, som ikke er like elegant som i går! Mote er så mangt og de færreste av oss er pyntet hele tiden, så her kommer et bilde av en upyntet og fornøyd meg! 😀 (kofta er strikket av Svigermor<3 ) 

 

Ha en fin kveld! <3 

Sitter å lytter til Raga Rockers

 

Mote for de tykke

God ettermiddag! 

Nå har jeg endelig fått prøvd meg på en skikkelig mote-fotografering i heimen! Det vil si, mannen har tatt bilde og jeg har stått så og si i ro, rett opp og ned! :’D Vi har brukt kameraet og ikke mobilen så det er vell den største forskjellen!

Men jeg synes det er litt gøy! Så her kommer bildene fra en noe uhøytidelig fotoshoot i heimen en fredags kveld(mens vi hører musikk fra Parkenfestivalen) 

Ser forresten at vi må øve litt på å ta bilder da det ser ut som at jeg skjelver i føttene(enda vi brukte stativ), men øvelse gjør mester! 
Bildene ble litt grøtete igjen, og jeg er fortsatt ikke helt sikker på hvorfor, men jeg finner nok ut av det! 

Jakka er fra Zizzi(kjøpt på salg<3), t-skjorta er fra Zizzi, buksa er fra New Look og skoene er fra Chilli. Tok også på meg long lasting leppestift(som er kjøpt på Vita) for anledningen. Ellers er fjeset sminkefritt. 

Husk at du er fin uansett fasong, etnisitet, kjønn og legning<3 

 

Ha en fin ettermiddag! <3 

En stykk fornøyd frøken!
En litt mer alvorlig frøken
En litt seriøs frøken
Fornøyd etter fedig shoot
Endelig ferdig! Jippi!

 

Gode dager

Hei! 

Nå har jeg hatt ca tre gode dager etter hverandre, og det har vært deilig altså! 
På tirsdag hadde jeg som sagt besøk og vi koste oss meg skravling, kake og kos i flere timer! 😀 
I går var jeg hos tannlegen og lappet litt på tennene(dagen begynte dårlig, men min venn Imodium stiller opp!) etterfulgt av et veldig hyggelig besøk på jobb! Det er så hyggelig å hilse på både kollegaer og brukere! Men guuuuuri, jeg var sliten etterpå! Flata helt ut på sofaen! Haha! I kveldinga dro gubben, min bestis og jeg til den lokale bowlinghallen og spilte en runde bowling og shuffleboard! Som jeg koste meg! Deilig å komme seg ut altså!

I dag har jeg vært med bestis på shopping(hun kjøpte mye, jeg kjøpte nada). Det er så godt med litt kvalitets tid sammen! Etter shoppinga dro vi hjem til meg og så på Hele Norge Baker og Masterchef! <3 Det er så godt å ha venner man bare kan henge sammen med å “prate mannskit” med! <3 Gull verdt! 

Det har vært så deilig å ha noen gode dager hvor jeg har kunnet bruke tid på venner å være sosial! Det gjør mye for sjel og sinn! <3

 

Tenkte jeg skulle dele et bilde av dagens antrekk! Bildet er tatt av meg selv, med mobilkamera, så fjeset mitt er litt strekt(aner ikke hvorfor mobilen gjør det) og bildet er litt kornete, men antrekket vises greit! Følte meg knallfin altså! 

 

En fortsatt fin torsdag til dere! <3