Tålmodighetsprøve

Ja, så var vi her igjen da. I ventinga. Denne gangen venter jeg på mr av tynntarmen min. Som jeg har nevnt tidligere er sykehuset relativt sikre på at jeg har en betennelse i tarmen, da symptomer ikke passer overens med irritabel tarm syndrom. Noe som i grunn er flott! For hvis det er betennelse så er det noe man kan gjøre noe med, og jeg kan forhåpentligvis få medisiner som gjør at jeg kan bli bedre, fungere i hverdagen og begynne å jobbe igjen! Forhåpentligvis så fort som mulig. 

Men jeg fikk ikke time til mr før i midten av februar, som sikkert ikke er så lenge å vente, men jeg blir bare så innmari lei av å vente, da stort sett hele høsten og vinteren så langt har gått med til å vente. Så jeg kjenner tålmodigheten begynner å bli tynnslitt. Men, er ikke annet å gjøre enn å bare vente enda litt til. 
Jeg er sikker på at det er personer som har ventet enda lengre enn meg, og det synes jeg er skikkelig leit! Når jeg er utålmodig nå, etter bare å ha vært under utredning i 1 år, så tørr jeg ikke å tenke på de som har ventet enda lengre. Stå på og ikke gi deg sier nå jeg! Så skal jeg slutte å sutre… Snart!

 

Men ja, har ringt til Aleris som de heter så fint for å si at jeg kan stille på kort varsel, men det viser seg at det er vanskelig! Jeg må inn til time på 4 timers faste, jeg skal drikke kontrastveske og laktulose samt få kontrastveske intravenøst før jeg skal inn i selve maskinen, samt ligge i maskinen i 30 min, så jeg har mange marginer i mot! ‘:) Pluss at det er bare nok folk til å gjennomføre undersøkelsen ons-tors-fred og ikke på kveldstid. Så ja, jeg må nok bare vente. Dessverre :’D 
 

Meg, som sitter å venter på mer tålmodighet!

 

Men jaja! 
Jeg skal prøve å komme meg ut å få tatt noen bilder av været som er her nå. Men det er meldt storm i morgen, så vi får se hva jeg finner ut! 
Haha, prøvde meg på noen treningsøvelser her hjemme i går(innimellom do-flyving) og jeg klarte selvfølgelig å få kink i ryggen… Enda jeg tenkte, i det jeg gjorde øvelsen, at nå må du gjøre det rett så du ikke får kink, og hva skjer, to repetisjoner senere? Jooooda, gamla får seg en kjillevink i ryggen! :’D Jeg må le! Jeg er heldigvis bedre i dag, pjuh! Men  stiv og støl. Så jeg veksler på å ligge i senga og på å gå litt rundt. So far funger det greit! 

Så det var den lille oppdateringa fra meg! Skal som sakt prøve å komme meg ut for å få tatt noen bilder, så det ikke bare blir tarmsnakk og syting her! 

Takk for at du leste! 

Sneiks! <3

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg